Vorig weekend waren we al in Hellevoetsluis voor de vestingdagen.
Elk jaar altijd weer een leuk feest en lekker druk.

Mijn broertje en schoonzusje waren langsgekomen met de auto (gelukkig achteraf)
Nadat we lekker even met zijn alle op een terrasje hebben gezeten en lekker hebben gegeten in het restaurant op de kop van de oude haven, was het tijd om naar de boot  te gaan.

Isa was erg moe en liep van de trap af aan boord en viel heel ongelukkig van de onderste tree af en viel op haar schouder en weerde zich af met haar linkerarm. Helaas kwam dat niet gelukkig uit en ze brak haar linkeronderarm (spaakbeen en ellepijp) Direct kon ik mijn broertje nog even bellen in de auto (want die was net weg) en waren teruggekomen naar de boot zodat Remco en Niek met de kleine Isa naar het ziekenhuis konden in Spijkernisse waar ze in het gips gegoten is. Magdalena is bij mij en Roy en Mike aan boord gebleven.

100_1412 100_1411

Dit moet 6 weken blijven zitten.

Leave a Reply