5 Responses to “Orde brengen!”

 1. Willem says:

  Hoi Roland,

  Jij bent ook een gezellig ventje zeg !!
  Twee berichten op je Das Pech achtergelaten waar ik zelfs mijn diensten aanbied!! en wat gebeurt er NIETS NIETS NIETS. Geen antwoord.

  Ook van Marcel krijg ik geen antwoord meer. Op zijn blog heb ik ook twee berichten achtergelaten die geeneens meer voor mijzelf te zien zijn dus ik denk dan IK WORDT GECENSUREERD !!!

  Marcel was natuurlijk te gierig om Eriq een zooitje pepernoten te sturen, maar dat heeft tie na lang zijken van Enriq toch maar gedaan.

  Ik heb ook Eriq via de Blog van Marcel een hart onder de riem proberen te steken door hem zelf dan maar een berg pepernoten te sturen. Dat komt dan dus niet bij Eriq terecht want Marcel heeft dat dus geblokkeerd denk ik omdat tie niet zielig wil over komen.

  Nou als het zo moet gaan ????

  CENSUREREN ??????

  Dacht het niet !!!

  Willem

 2. marcel says:

  Gaat de goede kant op.
  Heb je al kaarsen gekocht voor van de zomer?
  Nee hoor gekheid , alles gaat vast werken.
  Gr Marcel

 3. marcel says:

  Willem , proef ik frustaties?
  Marcel

 4. roland says:

  Hoi Willem.!

  haha zo erg ? ;-)
  Nee hoor valt wel mee.
  Ik ging ervanuit dat jullie “Hanse Zeiler” wel inmiddels druk waren met andere zorgen…..
  Maar bedankt voor je aanbod hoor, maar ik vind het ook leuk om lekker te klooien en te schelden in mijn uppie ;)

  Hoe is het met jouw boot ?
  Durf je al een gaatje te boren ergens hier en daar…

  Grtz Ro

 5. marcel says:

  He Ro
  Ik denk dat elke Hanse zeiler zijn eigen sores wel heeft , maar denk dat dat bij elke zeiler die een boot heeft zo is,
  Maar wij hebben effe een vraagteken staan hoe de afhandeling gaat lopen, ik ben er in elk geval achter dat als ik mijn problemen zelf op moet lossen dat het is zoals het is want mijn problemen zijn niets vergeleken met diegenen die een boot aanbetaald hebben en die hun geld kwijt zijn!, daar wordt je pas echt triest van.
  Maar ik loop binnenkort wel eens bij je binnen op een zaterdag als mijn broer ook bezig is kan ik je electra systeem even afkijken , kan ik de bende die de Hanse werf er bij mij ingelepeld heeft ook een keer goed op orde brengen :-(
  groeten Marcel

Leave a Reply