Vanaf deze maand biedt Campai Zarafa ook als Hosted dienst aan. Naast de Dedicated Zarafa server en de complete MKB Netwerkserver ‘Netserver’ met geintegreerde Zarafa module, nu dus ook Hosted.

Hosted Zarafa is interessant voor zowel freelancers/ZZP-ers als kleine bedrijven en organisaties. Je profiteert hiermee van alle voordelen van een eigen Exchange server, maar dan zonder de investeringen in hardware, installatie en beheer. Vanaf EUR 7,99 per maand per user heb je al een 2Gb online mailbox en kan je je e-mail gebruiken op je Desktop client, Mobiele telefoon en via de WebAccess.

Hosted Zarafa is zeer flexibel. Je kan accounts zelf snel en eenvoudig aanmaken en zijn per maand opzegbaar. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. De beheerconsole voor gebruikers en Resellers wordt de komende maanden nog volop uitgebreid op basis van de feedback van gebruikers.

De prijs van EUR 7,99 met 2Gb opslag is zeer concurrerend. Hosted Exchange mailboxen met dezelfde opslag kosten gemiddeld tussen de 12 en 25 euro per maand. Voor 1 euro per Gb extra kan je gemakkelijk en goedkoop je online opslag uitbreiden.

Voor klanten en Resellers heeft Campai de speciale website Pimbox opgezet. Een website die Hosted Zarafa aanbiedt onder de naam Pimbox. Met veel uitleg, screenshots en veelgestelde vragen en antwoorden.

One Response to “Campai lanceert Pimbox Hosted Zarafa platform”

 1. ZigZag says:

  Hey hallo,

  Weer een posting op het blog! Wel een beetje hoog reclame gehalte, maar niet minder interessant om te lezen.

  Hoe is het met knorretje? Oeps.. ik bedoel Bumba?

  Wanneer ga je starten met de ramemklus?

  Groeten,

  Ronald

Leave a Reply